Om Mette Hammerlund

I 2011 færdiggjorde jeg en BA(Hons) i Drama & Performance fra University of Wolverhampton, hvor jeg specialiserede mig i sammenhænge mellem kropssprog og følelsesliv, hvorefter jeg modtog the Highest Academic Achievement Award for mit arbejde.


I nogen tid underviste jeg som dramalærer, men det blev hurtigt klart for mig, at det ikke var særlig vigtigt for mig at lave gode skuespillere – men i stedet at lave glade og hele mennesker.


Derfor uddannede jeg mig til coach og har siden 2014 undervist i personlig udvikling blandet med al min erfaring fra teatrets verden.


Jeg tror på, at hvis man skal rådgive andre mennesker om, hvordan de kan udvikle sig, så dur det ikke, at man selv står stille. Derfor videreuddanner jeg mig hele tiden, så min viden konstant bliver opdateret og videreudviklet.

 

Undervisningsstil

Jeg brænder for at undervise. Det er ikke kun noget, jeg gør, men det er en stor del af, hvem jeg er. Så når du møder mig som underviser, som coach eller som  foredrags-holder, så vil du blive mødt af et menneske med en enorm passion og energi, hvilket ofte smitter af på alle omkring mig.

Teori er godt. Det er godt at forstå ting på et intellektuelt plan. Men du får bare så meget mere værdi i dit liv, hvis det kan omsættes til praksis. Derfor krydrer jeg

enhver form for undervisning eller coaching med konkrete opgaver, der hjælper

dig til forandringsskabende handling.

Man kan mene, at drama er noget frygteligt fjollet noget at blande sammen med noget så seriøst som personlig udvikling. Men jeg har erfaret, at det er en fantastisk gunstig kombination. Om vi griner eller græder, sker der en forløsning. Og i min undervisning er der plads og tryghed til begge dele.